Dosyaları Kalıcı Olarak Silme

Bildiğiniz gibi kalavyeden "delete" tuşuna basarak sildiğinizi zannettiğiniz dosyalarınız aslında silinmiyor. Dolayısıyla recover yani kurtarma programlarıyla  geri getirebiliyoruz. Bu geri kurtarma işini minimuma indirmek istiyorsanız üst üste yazarak silme yöntemini kullanmanız gerekiyor.  Bir çok program bu işi yapıyor ama bizim için kolay kullanılabilir olması ...

Sponsorlu Bağlantılar

Son Yorumlar

  • Anonim Nebi Garcı

    Bu özelliği aktif etmek için mesajların herkese açık olması gerekir. Yani herhangi birinden Direkt Mesaj alma özelliğini açmanız gerekir.
  • Anonim Misafir

    aynen yaptım fakat buton profilde görünmüyor
  • Anonim Misafir

    Kardeşim ben hesap doğrulaması yaparken @gmail yerine @gmal yazmışım ve hesap kitlendi bundan ötürü bi bilgin var mı nasıl alabilirim hesabı
  • Anonim Misafir

    evet