Facebook’ta Otomatik Video Oynatma Özelliğini Kapatma

05 08 2014 17:54 tarihinde, Facebook kategorisinde yazıldı. 1 yorum yapıldı, 2711 kez okundu

Facebook geçtiğimiz günlerde yeni bir özelliği kullanıcılarına sundu.

Twitter’ın kısa video hizmeti Vine gibi sayfada gezerken videolar otomatik olarak oynatılıyor.

Her ne kadar ses kapalı olarak video oynatılıyor olsa da bu özellik herkesin tercihi olmayabilir.

Eğer siz de bu durumdan hoşnut değilseniz yapmanız gereken çok basit.

Sağdaki menü ikonundan ayarlara girip soldaki menüden videolar bölümüne girmeniz ve orada yer alan “videoları otomatik oynat” seçeneğini kapatmanız yeterli olacaktır.

Facebook outo play disable

Bu özellik sadece bilgisayardan kullanırken geçerli. Mobil uygulamalarda bu seçenek işe yaramıyor, uygulama ayarlarından kapatılması gerekiyor.

Bu konudaki düşüncelerinizi siz de yorum olarak paylaşabilir, aşağıdaki butonlar aracılığıyla daha çok kişiye ulaştırabilirsiniz.

Bunlar da İlginizi Çekebilir
Bu Makaleye 1 Yorum Yapıldı
  1. Çok teşekkür ederim.

Sponsorlu Bağlantılar

Son Yorumlar

  • Misafir Mamos

    Merhaba öncelikle kolay gelsin hayalete düşmüş bi hesap nasıl kurtalabilir twitter destek'e ne gibi bi mesaj yazılmalıdır ve bu mesajın dili türkçe mi olmalıdır örnek bir mesajla bilgilendirir misiniz bizi
  • Misafir Nebi Garcı

    Bildiğim kadarıyla yok.
  • Misafir Misafir

    Selamünaleyküm Nebi bey. Twitlerimizi beğenenlerin listesini topluca alabileceğimiz bir kod var mı?Yardımınız için teşekkürler.
  • Misafir Burak Garcı

    AddMeFast gibi beğeni siteleri ve krediyle takipçi yollayan bir iki uygulama ve benzerleri Twitter Kuralları'na aykırı. Yani uymanız gereken, sadece limitler değil. Dolayısıyla Limiti aşmadığımız müddetçe istediğimiz gibi hareket edebilmemiz gerekmez mi? sorusuna hayır, istediğimiz gibi hareket edeb...
  • Misafir Misafir

    Merhaba Ben herhangi bir limit aşımı yapmamama rağmen hesabım sıklıkla kilitleniyor Gelen mesajda olağanüstü bir durumla karşılaşıldığı bahanesi gösteriliyor Kilidi açınca da takip ettiklerim sıfırlanmış gözüküyor Bu durumda da takipçilerimden bazıları benim yaptığımı düşünerek takipten çıkıyor Olan...