Twitter’da Sessize Alınan Hesapları Görün

05 09 2014 11:33 tarihinde, Twitter kategorisinde yazıldı. Hiç yorum yapılmadı, 8546 kez okundu

Bir kullanıcıyı Twitter'da sessize almak mümkün. Ancak yakın zamana kadar sessize alınan hesapları görmek mümkün değildi. Artık görebilirsiniz.

Twitter birkaç ay önce yeni bir özellik sundu. Tweetleri hoşunuza gitmeyen kullanıcıları takipten çıkmak yerine onları görmezden gelebiliyorsunuz. Bir kullanıcıyı Twitter’da sessize almak onu görmezden gelmek demektir.

Sessize aldığınız kullanıcıları daha önce yönetmek için herhangi bir listeye ulaşma şansınız yoktu.

Twitter artık sessize aldığınız tüm kullanıcıları liste halinde sizlere sunuyor.

sessize alinan hesaplar

https://twitter.com/settings/muted adresinden ya da,

Sağ üst kısımdan ayarlara oradan sol kısımdaki listeden sessize alınan hesaplar bağlantısına tıklayarak listeye ulaşabilirsiniz.

 

Bu konudaki düşüncelerinizi siz de yorum olarak paylaşabilir, aşağıdaki butonlar aracılığıyla daha çok kişiye ulaştırabilirsiniz.

Bunlar da İlginizi Çekebilir
Bu Yazı Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

Sponsorlu Bağlantılar

Son Yorumlar

  • Anonim Mamos

    Merhaba öncelikle kolay gelsin hayalete düşmüş bi hesap nasıl kurtalabilir twitter destek'e ne gibi bi mesaj yazılmalıdır ve bu mesajın dili türkçe mi olmalıdır örnek bir mesajla bilgilendirir misiniz bizi
  • Anonim Nebi Garcı

    Bildiğim kadarıyla yok.
  • Anonim Misafir

    Selamünaleyküm Nebi bey. Twitlerimizi beğenenlerin listesini topluca alabileceğimiz bir kod var mı?Yardımınız için teşekkürler.
  • Anonim Burak Garcı

    AddMeFast gibi beğeni siteleri ve krediyle takipçi yollayan bir iki uygulama ve benzerleri Twitter Kuralları'na aykırı. Yani uymanız gereken, sadece limitler değil. Dolayısıyla Limiti aşmadığımız müddetçe istediğimiz gibi hareket edebilmemiz gerekmez mi? sorusuna hayır, istediğimiz gibi hareket edeb...
  • Anonim Misafir

    Merhaba Ben herhangi bir limit aşımı yapmamama rağmen hesabım sıklıkla kilitleniyor Gelen mesajda olağanüstü bir durumla karşılaşıldığı bahanesi gösteriliyor Kilidi açınca da takip ettiklerim sıfırlanmış gözüküyor Bu durumda da takipçilerimden bazıları benim yaptığımı düşünerek takipten çıkıyor Olan...